Jätä soittopyyntö

Auttaa sinua jakamaan tietoja – turvallisesti.

Tulosta, siirrä ja jaa ideasi. Hallitusti.

Lue, miten voit viedä ideasi pidemmälle

Ideasi, näkemyksesi ja tietosi ovat erittäin tärkeitä voimavaroja. Ricohin monitoimilaitteiden avulla saat mahdollisimman paljon irti tiedoistasi ja pidät ne samalla turvassa. Laitteidemme avulla digitoit, siirrät, tallennat ja tulostat tietosi – helposti ja turvallisesti.

Uusimmat monitoimilaitteet tekevät tietojen jakamisesta, mobiilikäytöstä ja digitoinnista helppoa ja turvallista. Ricohin monitoimilaitteilla voit tulostaa lähes mistä tahansa. Voit skannata ja muokata asiakirjoja. Säilyttää, hallita ja jaella niitä. Pilvipalvelun kautta. Napin painalluksella.

Ricohin monitoimilaitteet ovat tehokas työkalu, jolla saat hyödynnettyä tietojasi mahdollisimman hyvin. Turvallisesti.

Keskipisteenä turvallisuus


“Digitaalisten resurssien turvallisuus on oleellista. Me Ricohilla varmistamme turvallisuuden hyödyntämällä turvatoimia neljässä tärkeässä vaiheessa: hallinta, suojaus, poistaminen ja tuki.”
Javier Diez-Aguirre, VP Corporate Marketing, Ricoh EuropeHallinta

Suojaa tietojen eheys varmistamalla, että tietoja ei voi muokata siirron tai säilytyksen aikana. Varmista, että tiedot pysyvät turvassa tietojen syöttö- ja tallennuslaitteilla, tallennettaessa sekä siirrettäessä verkosta toiseen.

 • Kopiosuojaus
 • Käyttäjätodennus ja -valtuutus
 • Käyttörajoitukset/lukittu tulostus
 • Laitteen haittaohjelmasuojaus


Suojaus

Varmista tietojen turvallinen käyttö. Varmista, että turvaprotokollat eivät haittaa innovointia tai liiketoiminnan toimivuutta ja tuottavuutta.

 • Tietojen salaus
 • Käyttöoikeuksien hallinta
 • TPM-salausmoduuli
 • Nopea ja turvallinen käyttö riippumatta käyttäjän sijainnista tai laitteesta


Poistaminen

Tehokas tietojenpoisto minimoi tietomenetysten ja varkauksien riskin ja varmistaa, että säädöksiä noudatetaan.

 • Data Overwrite Security System (DOSS)
 • Tietojen poisto laitteista niiden käyttöiän jälkeen
 • Kiintolevyjen hävitys
 • Muistin tyhjennys


Tuki

Tarjoaa yrityksille kattavaa tietoturvatukea. • Infrastruktuurin turvallisuuden arviointi
 • Tulostusturvallisuuden optimointi
 • Turvallisuustiimi (SIRT)
 • Tukidokumentaatio ja säännösten noudattaminen
 
 

Onko liiketoimintanne turvallista?
Hanki faktat, luvut ja neuvot lataamalla tietoturvaratkaisuja käsittelevä raporttimme.

60%

Viime vuonna suojaamattoman tulostuksen aiheuttamasta tietoturvahyökkäyksestä ilmoittaneet yritykset Euroopassa ja Yhdysvalloissa*


*Quocirca Enterprise MPS Study, 2017. Tiedot: 240 yli 500 työntekijän organisaatiota eri toimialoilta Isosta-Britanniasta, Ranskasta, Saksasta ja Yhdysvalloista.
€20m

Mahdollinen 20 miljoonan euron enimmäissakko yritykselle, joka ei täytä määräyksiä*


*EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) portaali: Usein kysyttyjä kysymyksiä tulevasta yleisestä tietosuoja-asetuksesta.

Katsaus ominaisuuksiin
“ Ricohin Smart Operation Panel -älykäyttöpaneeli tekee hallinnasta, digitoinnista ja mobiilikäytöstä helppoa. Tietoihin pääsee nopeasti käsiksi mutta tiedät, että oikeat asiakirjat pysyvät oikeissa käsissä."
Javier Diez-Aguirre, VP Corporate Marketing, Ricoh EuropePilvi-integraatio

Tulosta ja jaa kaikkialta tietäen, että turvallisuus taataan suojatulla pilviyhteydellä. Edistyneen salauksen ansiosta arvokkaat tiedot voi tallentaa ja siirtää turvallisesti.


Smart Operation Panel

Smart Operation Panel tarjoaa sekä helppokäyttöisyyttä että parempaa hallintaa. Se mukautuu käyttäjien mieltymyksiin ja auttaa heitä hoitamaan tehtävänsä painikkeen painalluksella. Se myös tukee tietoja suojaavaa käyttäjätodennusta.


Älysovellukset

Ricohin monitoimilaitteet auttavat käyttäjiä työskentelemään nopeammin, älykkäämmin ja turvallisemmin. Ne tarjoavat kosketustodennuksen, mahdollisuuden liittää muita laitteita ja automaattisen vianmäärityksen.


Ricohin sertifioidut

Monitoimilaitteet täyttävät alan vaativimmat standardit, mukaan lukien ISO/IEC15408, Common Criteria -sertifiointi ja ISO 27001 -sertifiointi.
 

Löydä laitteesi


Mikä monitoimilaite auttaa sinua saamaan eniten irti tiedoistasi?

Mobilisoi

Halusitpa tulostaa yhden arkin tai paljon asiakirjoja, monitoimilaitteemme tuottavat ne nopeasti ja laadukkaasti. Sen lisäksi ne mahdollistavat asiakirjojen tulostamisen ja jakamisen turvallisesti mobiilisti: milloin vain, mistä vain.

Monitoimilaitteet


Säästä

Pian pidät laatua ja helppokäyttöisyyttä itsestäänselvyytenä. Eikä käyttökuluista enää koidu ikäviä yllätyksiä. Monitoimilaitteillamme on luokkansa alhaisimmat kokonaiskustannukset, ja ne käyttävät todella vähän energiaa. Ne siis auttavat pienentämään sekä kuluja että hiilijalanjälkeä.

Toteuta

Kaikki monitoimilaitteemme käyttävät samaa tarkkaa väriaineteknologiaa, jota käytetään ammattitasoisissa digipainokoneissamme. Niille on siis helppoa olla luokkansa parhaita.

Edistyneet monitoimilaitteet

Optimoi

Kaikki haluavat välttää väriaineen vaihdosta koituvat keskeytykset silloin, kun tulostettavaa on paljon. Tämän vuoksi laitteemme näyttävät väriaineen määrän yhdellä vilkaisulla. Väriaineen voi myös vaihtaa todella vauhdikkaasti kesken tulostuksen.

Lue, miten monitoimilaitteemme auttavat sinua saamaan mahdollisimman paljon irti tiedoistasi – turvallisesti.


*Voimassaolevat ehdot

Kun lähetät meille tietosi, Ricohin edustaja ottaa pian yhteyttä